Livsnära smågrupp

Oavsett hur livet ser ut så är det en styrka och möjlighet att få dela tankar och erfarenheter med varandra om livet och den kristna tron. Någon har sagt att ”församlingen inte har smågrupper, den består av smågrupper”. Jag tror att Livsnära smågrupper är av görande i formandet av församlingens framtid.

Vad är då en Livsnära smågrupp?

Det är en mindre grupp som träffas regelbundet i en trygg och överenskommen struktur. Det finns öppenhet och utrymme att samtala om livsfrågor, personliga frågor och där man både utmanar och stöttar varandra i omsorg och bön.
Det är i mötet med andra människor som jag växer och mognar. Jag får genom att möta andras åsikter och tro möjlighet att forma och omforma mitt eget liv.

Jag är helt övertygad om att vi människor mår gott att vara med i en Livsnära smågrupp men vi kan ha olika förutsättningar när det gäller dag, tid och hur ofta vi kan vara med. Därför finns det lite olika alternativ och jag hoppas att något av dem passar just dig.

Onsdag kl. 19 varannan vecka

Onsdag var tredje vecka både med och utan barn

Torsdag kl. 19 varannan vecka

Lördag/Söndag en gång i månaden med vandring 8.30-ca10.30 och medhavd frukost.

Hör av dig till mig anna.bengtsson@skarekyrkan.se  eller på 0739 12 00 26 om du vill vara med i någon av grupperna. Hör också av dig om du skulle vilja ta ansvar för en grupp. Vi hoppas att det snart behövs fler grupper och då behövs också fler gruppledare!

Det kommer möjliget till träffar och kurser för att få samtala, få verktyg och kunna utvecklas både som gruppledare och som smågrupp.

Det är ett äventyr att vara med i en Livsnära smågrupp, så ge dig själv denna möjlighet!

Allt gott önskar jag Dig!

Anna Bengtsson