Styrelsen

Skårekyrkans styrelse väljs på årsmötet, som hålls i oktober varje år. Styrelsens uppgift är att tillsammans med församlingsföreståndaren leda och planera församlingens verksamhet, arbeta med framtids- och utvecklingsfrågor, ansvara för församlingens ekonomi och fastigheter samt verkställa de beslut som tagits på församlings-  och årsmöten. Styrelsen är också arbetsgivare för församlingens anställda.

Styrelsen består av följande ledamöter: Magnus Berglund ordförande, Lennart Ljunggren, Markus Andersson, Bo Andersson Carl-Johan Kvaldén, Mari Hermansson, Christina Rodestedt, Robert Magnusson, Birgit Echeverri och Torbjörn Kjerstadius.

I styrelsens arbete deltar också utan rösträtt församlingens pastor/föreståndare, vice förståndare och ibland övriga anställda samt Equmenia Skårekyrkans ordförande.

I nuläget arbetar styrelsen med att ta fram en verksamhetsplan. Om du vill se hur arbetet fortskrider kan du klicka på länken nedan.

Vill du tipsa styrelsen om något, ställa en fråga eller komma med en synpunkt är du välkommen att kontakta ordförande Magnus Berglund:
Granviksvägen 10, 653 50 Karlstad, tel: 054-53 08 98 E-post: magnus.berglund@mosaiken.nu